Uw logo verlichten is een geweldige manier om de aandacht op uw bedrijf te vestigen. Neon lichten creëren een unieke en opvallende weergave die zich onderscheidt van traditionele logo-ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een leuke manier om uw merk te laten zien of gewoon iets anders wilt, neonlichten zijn een uitstekende keuze. Laten we eens onderzoeken waarom neonlichten de perfecte logo weergave zijn. 

Neon

Laat uw merk helder schijnen 

Neonlichten worden al gebruikt sinds het begin van de jaren 1900, voor het eerst in Frankrijk voordat ze wereldwijd populair werden. Sindsdien worden ze gebruikt voor kunstinstallaties, als interieurstukken en zelfs als merkelementen voor bedrijven van alle groottes. Het iconische neonbord is door de jaren heen een integraal onderdeel geworden van veel bedrijfslogo’s, en het is gemakkelijk te zien waarom – neonlichten kunnen uw logo direct een extra wow-factor geven! 

Niet alleen zien neonlichten er cool uit, maar ze zijn ook ongelooflijk veelzijdig. U kunt kiezen uit honderden verschillende kleuren en vormen bij het ontwerpen van uw eigen op maat gemaakte bord. Dit betekent dat u uw bord perfect kunt aanpassen aan het kleurenpalet van uw bedrijfsmerk of meerdere kleuren kunt gebruiken voor een complexer ontwerp. Bovendien hebt u volledige controle over de grootte en vorm van uw bord, zodat het perfect past waar u het ook wilt ophangen – binnen of buiten! 

Verhoog uw zichtbaarheid 

Neonborden zijn zeer zichtbaar omdat ze zowel overdag als ’s nachts de aandacht trekken. Naast het verhogen van de zichtbaarheid is het gebruik van neonreclame ook kosteneffectief in vergelijking met andere vormen van reclame; zodra u een neonbord buiten uw bedrijfspand installeert, blijft het daar zo lang als u wilt – dat betekent geen lopende kosten in verband met het vervangen van verlopen advertenties of het moeten betalen voor extra reclameblokken op tv- of radiostations! Bovendien zal het gebruik van een helder en aantrekkelijk neonbord de herkenning van uw merk bevorderen bij klanten die het misschien nog niet kennen. 

Al met al, als u op zoek bent naar een spannende manier om uw bedrijfslogo onder de aandacht te brengen en ervoor te zorgen dat iedereen ervan weet – ga dan voor neonverlichting! Niet alleen zorgt dit type bewegwijzering voor een hoge zichtbaarheid, zowel overdag als ’s nachts; maar het is ook betaalbaar en aanpasbaar, zodat elk bedrijf zijn perfecte match kan vinden voor zijn branding behoeften! Met een beetje geluk heeft dit artikel enig nuttig inzicht verschaft in waarom neonlichten moeten worden overwogen bij het creëren van grafische displays voor bedrijven. Dus wacht niet langer – word vandaag nog creatief met het verlichten van uw logo!

Categorieën: Neon