Vaak als je jezelf afvraagt wat Katwijk marketing  is denk je aan google, dit is logisch. Maar vaak is er veel meer wat te maken heeft met Marketing. Marketing is een groot deel voor een bedrijf om groter te worden, beter vindbaar te kunnen zijn en dus hoger in Google te kunnen komen. Door de verschillende manieren van marketing is het altijd nog maar de vraag wat is het beste? Welke trucjes werken echt en welke werken minder goed? Wat moet jij als consument doen om je bedrijf hoger in google te laten komen of is het makkelijker om toch een bedrijf in te schakelen die er iets meer verstand van heeft? 

Katwijk marketing

Manieren van Online gebruik

Door de verschillende manieren van marketing is het vaak onduidelijk welk soort marketing er nou eigenlijk wordt gebruikt. Je hebt Offline marketing en Online marketing. Offline marketing is marketing die niks met het internet te maken heeft. Hierbij kan je denken aan flyers of via de post, de krant etc. Online marketing is zoveel groter dan velen beseffen. Door de manier waarop je met Online marketing kan profileren als consument is ongelofelijk groot. Door een bedrijf Katwijk marketing in te schakelen zal je zien dat je meer marketing nodig hebt dan je je soms kan beseffen. 

SEO OF SEA? 

Termen zoals SEO en SEA is vaak niet bekend in de volksmond, alleen als je in het vak zit zal je dit soort termen sneller en gemakkelijker gebruiken. SEO en SEA zijn twee verschillende begrippen maar helpen je allebei meer actief te laten worden in google. SEO is zoekmachine optimalisatie. In het Engels zou dit zijn Search Engine Optimization. SEA is zoekmachine Advertentie, de Engelse betekenis is hiervoor Search Engine Advertisement. Google is dus heel belangrijk in het algoritme. SEO is een manier om je hoger in google te krijgen. Hierbij worden er blogteksten geschreven met daarin in Key woord. Dit woord wordt een paar keer herhaald. Dit gaat gepaard met hoeveel woorden de tekst is. Deze teksten kunnen vanaf tweehonderd woorden zijn, maar kunnen tot wel duizend woorden gaan. 

Blogteksten en variatie 

Er is dus genoeg variatie nodig als er een blog tekst moet worden geschreven. Dit kan over verschillende onderwerpen gaan. Van Katwijk marketing tot bloempotten, je kan het zo gek niet bedenken. Door de variatie weet je vaak over alles wel wat te beschrijven. Daarom is het vaak ook als bijbaan een leuk begin als je wilt beginnen met marketing. Je hebt daarnaast ook verschillende scholen die de opleiding Online Marketing aanbieden, hierbij kan je dan veel meer leren over Online marketing. Vaak is dit een MBO niveau vier studie.